Din kjernekompetanse og dine samarbeidspartnere


Notice: get_currentuserinfo er foreldet siden versjon 4.5.0! Bruk wp_get_current_user() isteden. in /home/2/e/ekdkhiono/www/wp-includes/functions.php on line 3879

Kunstnerisk og designfaglig kompetanse er unikt. Fagene i seg selv er skapende. Kunstnere og designere har ideer til nyskapning og et driv til å skape. De kan «produktet», altså kjernekompetansen i virksomheten. Dette er et godt utgangspunkt for å lykkes.

Kunstnere kan knytte til seg annen viktig kompetanse i samarbeid i forretningsmodell. Hvem skal samarbeidspartneren din være? Det er viktig å definere dette, og ta utgangspunkt i ulike mennesketyper og ulike kompetanser som kan komplimentere deg selv. Da må du først vite hvem du er, og hvem er du i forhold til andre.

Her er et eksempel på inndeling i typer personlighet

Begrepet entreprenør

Begrepet entreprenør har fransk opprinnelse, og består av ordene entre, som betyr ”mellom” eller trenge seg på” og prendre som betyr ”fange, gripe”.

Entreprenører er de personene som ”trenger seg å”, ”griper muligheter”.

Motiver knyttet til gleden ved å skape noe, følelsen av å være uavhengig, ønske om å konkurrere, vilje til å ta risiko og få ting gjort, er sentrale trekk ved entreprenøren.

samarbeidspartner


Notice: Undefined variable: meta_text in /home/2/e/ekdkhiono/www/wp-content/themes/ekd2014/content-single.php on line 61